КОМПЛЕТНА БАНКАРСКА УСЛУГА

ПроКредит Банка е матична банка за Вашето претпријатие и место за Вашето комплетно банкарско работење. Можете да управувате со Вашите сопствени и семејни трансакциски и штедни сметки во една иста банка, поволно, ефикасно и со високо квалитетна услуга.

14.11.2018
  • EUR 61,30 61,4950 61,80
  • USD 53,35 54,6088 55,35
  • CHF 52,75 54,0948 55,35
  • GBP 69,55 70,7246 71,95
  • CNY 6,00 7,8484 8,00