Физички лица

Дебитни картички

Доколку ја примате својата плата преку ПроКредит Банка и сте сопственик на денарска или еврова сметка, управувањето со Вашите пари е наједноставно и најбрзо доколку имате една од интернационалните дебитни картички во ПроКредит Банка. Нема потреба да чекате во ред за да ги подигнете сите пари од банката одеднаш. Ќе можете да влечете кога и колку Ви е потребно од банкомат, безготовински да плаќате во кој било маркет, бензиска станица, бутик или ресторан, без провизии, во земјата и странство.

На располагање Ви стојат интернационалните картички на брендовите Visa и Маestro.
 
Картичка

Што добивате?

Visa Electron

 • Достапност на Вашите пари 24 часа на ден без провизија на сите банкомати на ПроКредит Банка во Македонија (погледни локации на банкомати), како и банкоматите на другите банки во земјата и странство 
 • Плаќање без провизија на продажни места во земјата и странство 
 • Можност да вршите интернет плаќања
 • Сигурна картичка со чип технологија

Maestro Card

 • Достапност на Вашите пари 24 часа на ден без провизија на сите банкомати на ПроКредит Банка во Македонија (погледни локации на банкомати), како и банкоматите на другите банки во земјата и странство 
 • Плаќање без провизија на продажни места во земјата и странство

 Visa Internet
  • Сигурна картичка за интернет плаќања
  • Поврзана со посебна наменска сметка
  • Без провизија
  • Можност за трансфер на средства на картичката преку е-банкинг

 

Како можете да добиете дебитна картичка од ПроКредит Банка?

 
23.05.2018
 • EUR 61,35 61,4978 61,80
 • USD 50,95 52,1433 52,95
 • CHF 51,10 52,3921 53,70
 • GBP 68,95 70,1309 71,35
 • CNY 6,35 8,1875 8,35